قدرت برند سازی
ا📌
اگر این تصویر را بخواهیم در یک عبارت خلاصه کنیم یک پیام مشخص دارد؛
قدرت برندسازی!
من خودم اولین بار در دوره منش نوجوان نام «گروه بی تی اس» را شنیدم و آنها تعجب کرده بودند که چطور ممکن است که من نشناسم! اینقدر که این گروه در رده سنی نوجوانان ما مشهور و تاثیرگذار است شاید سلبرتیهای وطنی هم نباشند. مثلا بعضی نوجوانان میخواهند خواننده کیپاپ (پاپ کره جنوبی) شوند بدون اینکه هنوز زبان کرهای بلد باشند!
برند اینگروه موسیقی و موارد دیگری که در دهه اخیر با نام کره جنوبی شکل گرفته است مانند اسکار گرفتن فیلم انگل توانسته است بر «برند جغرافیایی» کشور کره جنوبی هم تاثیر بگذارد و اگر سیاسگذاران کره هوشمندانه این کار را انجام دادهاند مسیر خلاقانهای را در پیش گرفتهاند زیرا از طریق فرهنگ بهتر میتوان حتی از حمله نظامی (یا عملیات ویژه امنیتی) هم کشورگشایی کرد.
اینگونه است که فرهنگ کره از طریق سریالهایش و جومونگ و یانگوم و جواهری در قصر به خانوادهها، از طریق بی تی اس به نوجوانهای ما و حتی به کاخ سفید راهش را باز کرده است!
یک نکته جالبتر ماجرا در این تصویر به «برندسازی شخصی» مربوط میشود و البته نه برندسازی شخصی اعضای گروه بی تی اس بلکه برندسازی شخصی جو بایدن! او هم از این طریق و قرار گرفتن در کنار این گروه از «تداعیات برند» به نفع برندسازی خودش کمک میگیرد. معمولا از قبل انتخابات هم به خاطر سنش و حواسپرتی و چرت زدنش همیشه مورد شماتت قرار گرفته است و از طریق بودن در کنار یک گروه که نماینده سبک جوانپسند است میخواهد تصویر خود را بازآرایی و بازاریابی کند.
🎯 آموزه رفتاری
همه چیز به «برند» مربوط میشود
و درباره شما هم هر چیز در زندگیتان درباره برند شخصی شماست!
#برندینگ #برندسازی #جوبایدن #بی_تی_اس #گروه_بی_تی_اس #کره_جنوبی #برند_جغرافیایی #جومونگ #فیلم_انگل #اسکار #کی_پاپ #بازاریابی #کاخ_سفید #تداعیات_برند
✍️ دکتر رفتاری
www.arshanik.com
http://Instagram.com/drraftari
🌀باشگاه منش با بودش
@drraftari
دیدگاهتان را بنویسید