پنج دلیلی که رنج میکشیم!
- پنج عاملی که رنج می کشیم!
پنج دلیلی که رنج میکشیم و راه غلبه بر آن!از زبان دیپاک چوپرا
پ ن؛ شما دلیل دیگری برای رنج بشر میشناسید؟
#رنج #رنج_بشر #رنج_بردن #ترس #آگاهی #آگاهی_از_آگاهی #آگاه_بودن #آگاه_بودن_از_آگاه_بودن #فلسفه #عرفان #اگزیستانسیالیسم #وجودگرایی #زندگی #رفتار #منش #بودش #بودن #اصالت #راهبری #راه_راست #تو_کی_هستی #من_کیستم #دیپاک_چوپرا
نظرات کاریران:
shahabkarandish
اکنون ادامهٔ گذشته است، پس گذشته هیچگاه نگذشته است و نخواهد گذشت
farzingheisari
رنج می تواند ناشی از عدم پذیرش واقعیت زندگی و وجودی باشد . شاید قابل قبول نباشد که بپذیریم زندگی به همین سادگی عینی است و هر وجودی ، زوال دارد. پیچیده سازی و فلسفی کردن موضوعات بشری ، لایه ای مقاوم برای درک واقعیتها ایجاد می کند.
jafajafarimohamed61gmail.com_
این بحث فلسفه وجودی است کی و جی هستم کجا میروم و آمدنم برای چه بود. تمام ترسهای ناشی از دانستن نداشتنها،چه مادی و چه معنوی، رنج آورند اما برخی به همراه آدمند و برخی گذرا. ما رنج میکشیم چون با قوه تعقل و تفکر میخواهیم بدانیم. این دانستن و دانایی رنج آوره. گاهی رنج با غصه خوردن همراه است. اگر نادانی و جهل باشد سختی های جاری رندگی میشود رنج جسمی و ذهنی، و رنج روحی و درونی خیلی کمرنگ میشود. اینکه گذشته رنج آوره چون هر روز و یا به کرات مرور میشود و حتم دارای پیامد بوده. اصلا مجازات برای پیامد فعل گذشته است، پس گذشته در نگذشته چون پیامد آن همراه آدمی است. طبیعی است که چون پیامد دارد رنج آور میشود. ترس از مرگ که پدیده ای طبیعیو واقعی است، هم به علت نادانی از پیامد آن است. رویا ترس ندارد. پیامد تجربه های عینی است که ترس را ایجاد میکند. تمام ترسها با رنج مشابه نیستند. چرا باید مشابه باشند. اول برای هر فرد با فرد دیگر با توجه به تجربه و توان ذهنی متفاوت است. دوم اینکه با توجه به قوه ادراک وسعت رنج آن و اثر آن متفاوت است. گاهی رنج میکشیم چون با محیط رنج آوری احاطه شدیم. آیا نداشتن آرامش و آسایش و قرارگیری در محیط نادلخواه رنج آور نیست؟
دیدگاهتان را بنویسید